Etiket Sonuçları: 12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103. YIL DÖNÜMÜ

Mrt

ÇEDES Projesi ve Değerlerimizle Yaşıyoruz Projesi kapsamında Vatanseverlik teması kullanarak Sosyal Bilgiler derslerinde İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili öğrencilerimizle birlikte Mandala çalışmaları yapıldı ve Mehmet Akif Ersoy /İstiklal Marşımız ile ilgili öğrencilere bilgiler verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yılını, okul panomuzu güncelleyerek ve İstiklal Marşı ve Mehmet Akif konulu bir program düzenleyerek kutladık. Görevli öğretmenlerimiz Adem GÜRBÜZ ve Ayşegül ÇELEN'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 103. yıl dönümünde ortaokullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında İlçe 3.sü olan 5-A sınıfı öğrencimiz Umut Berat ÜLKER , Emet Şehit Mustafa Baş MTAL konferans salonunda düzenlenen ilçe töreninde ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal ŞEN'den aldı. Öğrencimizi, velisini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.