KÜTAHYA / EMET - Gazi Emet Ortaokulu

Ara

Okulumuz Futsal takımımız 29 ekim de  yapılan turnuvada ilçe üçüncüsü olmuştur.Öğrencimlerizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencimiz Mahmut Mete KÜÇÜK Kütahyada yapılan bireysel santranç turnuvasında il birincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen ailesine ve öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencimiz Ravza AÇAR 24 Kasım öğretmenler Günü nde yapılan anı yazmayarışmasında ilçe ikincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okumlumuz 7/A sınıfı öğrencimiz Hira Nur DURUKAN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ortaokullar arasında yapılan kompozisyon yarışmasında ilçe birinci olnuştur.Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz boş zamanlarını okul kütüphanesinde geçiriyor. Geleceğe nefes oluyorlar.

Ara

Öğretmen Gelişim Programı kapsamında okul kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleşen toplantıda öğrencilerimizin sınav sonuçları, başarı durumları, DYK ve devam takip durumları değerlendirildi.

Ara

Gazi Emet Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencilerimizden Aslışah KAÇAR, 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şiir Yarışması'nda ilçe ikinci olmuştur. öğrencimizi tebrik ediyor emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçe kaymakamımız Hasan ÇİÇEK Kütahya Okuma Hareketi Projesi kapsamında yapılan Kitap ayracı resim yarışmasında İl ikincisi Olan Gazi Emet Ortaokulu Öğrencimiz Rukiye Özge UZMAN 'ı makamında kabul edip ödüllendirdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros yarışmalarında Dereceye giren YEİHO Asude GÖKTAŞ, Emine ÜSTÜN ve Gazi Emet Ortaokulu ndan Burak GÜR okul müdürümüz taraffindan ödüllendirildiler.

Ogrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder teşekkür ederiz.