Mrt

ÇEDES Projesi ve Değerlerimizle Yaşıyoruz Projesi kapsamında Vatanseverlik teması kullanarak Sosyal Bilgiler derslerinde İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili öğrencilerimizle birlikte Mandala çalışmaları yapıldı ve Mehmet Akif Ersoy /İstiklal Marşımız ile ilgili öğrencilere bilgiler verildi.

Mrt

2 HAZİRAN 2024 tarihinde yapılacak olan MERKEZİ SİSTEMLE ÖĞRENCİ ALAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI sınavı LGS'ye  katılacak olan 8.Sınıf öğrencileri için, öğrenci velileri 18-29 MART 2024 tarihleri arasında e-okul sistemi üzerinden başvuru yapacaklardır. Okul Müdürlükleri 1 Nisan 2024 tarihine kadar başvurulara onay vereceklerdir. Başvuruların onaylanması için Okul Müdürlüğümüze velilerimizin bizzat gelmeleri gerekmektedir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yılını, okul panomuzu güncelleyerek ve İstiklal Marşı ve Mehmet Akif konulu bir program düzenleyerek kutladık. Görevli öğretmenlerimiz Adem GÜRBÜZ ve Ayşegül ÇELEN'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 103. yıl dönümünde ortaokullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında İlçe 3.sü olan 5-A sınıfı öğrencimiz Umut Berat ÜLKER , Emet Şehit Mustafa Baş MTAL konferans salonunda düzenlenen ilçe töreninde ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal ŞEN'den aldı. Öğrencimizi, velisini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünü mandala boyama yaparak ve pano hazırlayarak kutladılar. Bu anlamlı günde Akif'in dizeleriyle ve İstiklal Marşımızın ilk kelimesi ''Korkma'' ile verdikleri anlamlı mesajlar için kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal ŞEN ve Şube Müdürlerimiz Mehmet TAVACI ile Kemal KILINÇ 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar.Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Okul Müdürümüz Ahmet YILDIRIM tüm kadın personelimizin gününü kutladılar. Kendilerine tüm personelimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Özel Eğitim Sınıfımız okulumuz kadın personelinin kadınlar gününü anlamlı bir etkinlik yaparak kutladılar. Çocuklarımıza ve öğretmenlerimiz Ayşe SİPAHİ ve Cemile KALKAN'a etkinlik ve güzel ikramları için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan Ayının önemini anlamak ve maneviyatını öğrencilerimizle birlikte yaşamak için okulumuzda Ramazan Sokağı oluşturduk. ÇEDES Projesi kapsamında, öğrencilerimize bir hayırsever dostumuz tarafından hurma ikram edildi. Koridorlarda ve sınıflarımızda öğrencilerimiz Ramazan davulu çalarak maniler söyleyerek coşkuyla Ramazan Ayını karşılamamıza vesile oldular.Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerimizle işbirliği içinde yaptıkları bu güzel çalışmalar için, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Ayşegül ÇELEN, Esra Havva BİLGİÇ, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayşe KISA olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ramazan-ı Şerif Mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.

Mrt

7-B Sınıfı Öğrencimiz Bekir KAYA Kütahya Taekwondo İl Müsabakalarında İl şampiyonu olmuştur. Bize yaşattığı bu gurur için öğrencimizi tebrik ediyor ,velilerimize, öğretmenlerimize ve spor hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ AYŞE KISA DEĞERLERİMİZLE YAŞIYORUZ PROJESİNİN MART AYI TEMASI VATAN SEVGİSİ İÇİN ÖĞRETMENLER ODASI TAHTASINA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ VURGUSU İLE SEYİT ONBAŞININ GÖRSELİNİ ÇİZDİ. VATAN SEVGİSİ KONUSU BU AY İÇERİSİNDE DÜZENLEYECEĞİMİZ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE İŞLENMEYE DEVAM EDECEK.

Mrt

OKULUMUZ AFET HAZIRLIK KULÜBÜ DANIŞMAN ÖĞRETMENİ ALİ YİĞİT VE SİBEL YİĞİT KOORDİNASYONUNDA OKULUMUZDA AFET BİLİNCİNİN OLUŞTURULMASI VE HAZIRLIKLI OLUNMASI İÇİN TATBİKATLAR YAPILDI. TATBİKATIN ARDINDAN AFET HAZIRLIK KULÜBÜNÜN HAZIRLADIKLARI PROGRAM TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE PERSONELİMİZE SUNULDU. SINIFLARDA AFET HAZIRLIK İLE İLGİLİ VİDEO SUNUMLAR İZLETİLDİ. 6 ŞUBAT 2023 KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREM ANILDI VE DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN DUALAR EDİLDİ.

Şbt

EMET KAYMAKAMLIĞI EMET İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN 100.YILDA 100 KİTAP İSİMLİ OKUMA PROJESİ EKİM AYINDAN BERİ HER GÜN 1 DERS SAATİNDE TÜM OKULUN KATILIMIYLA SÜRDÜRÜLÜYOR.

Şbt

BERAT KANDİLİ DOLAYISIYLA OKUL BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR PANOMUZU DÜZENLEDİK. ÇEDES PROJESİ KAĞSAMINDA HER SINIFA KANDİL İKRAMLIĞI LOKUM DAĞITARAK KANDİLİMİZİ KUTLADIK.