Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu ay Atasözleri ve Deyimler konulu çalışmalar yaptılar. Proje panomuzda Türk Atasözleri ve Deyimlerini yaşatmak için öğrencilerimiz tarafından atasözleri ve deyimler resimlerle anlatıldı ve sunuldu.

Şbt

ÇEDES Projesi kapsamında Şubat Ayında Sabır konusunu işliyoruz. Proje yürütücüsü Din Kültürü ve A.B. Öğretmenimiz Adem GÜRBÜZ ve proje ekibi öğrencilerimiz ÇEDES panomuzu Sabır temasıyla güncellediler. Tüm sınıflarda ayın değeri sabır konusuna derslerde yer verdiler.

Şbt

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hazırlanan pano okul girişine asıldı.

Şbt

Kütahya Narkotik Şube tarafından okulumuz annelerine yönelik "EN İYİ NARKOTİK POLİS ANNE" eğitimi verildi.

Şbt

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) Allah'ın huzuruna yükselişini ifade eden Mirac Kandili kapsamında okulumuzda kandil sohbeti ve lokum dağıtımı yapıldı. Asrın felaketi 6 Şubat 2023 depreminin ilk yılında kardeş okulumuz Şanlıurfa/ Eyyübiye İmam Hatip Ortaokulu ile yaptığımız görüntülü görüşmede yüreğimizin onlarla birlikte olduğunu ifade ettik ve lokum ikramı ile kandillerini kutladık. Kandilimiz mübarek olsun

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal ŞEN I. Dönemin son gününde okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle buluştu. Eğitim öğretim üzerine öğretmenlerimizle söyleşi yapan müdürümüz tatile çıkan öğretmenlerimize iyi tatiller dileklerini sundu. Nazik ziyaretinden dolayı müdürümüz sayın Bilal ŞEN e teşekkür ederiz.

Ock

Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında öğrencilerimize israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanmalarını sağlamak amacıyla sinevizyon gösterimi izletildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Dede Korkut Okumaları " etkinliği için Gazi Emet Ortaokulu öğrencileri ile pano çalışması gerçekleştirilmiştir.Bu çalışma ile öğrencilerimize Türk kültürünü tanıtma ve milli kimlik konusunda daha bilinçli olma amacı güdülmüştür.

Ock

Gazi Emet Yunus Emre Imam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kaymakamımız Sayın Furkan SEYMAN'I makamında ziyaret ederek, hazırlamış oldukları 15 Temmuz Okul Gazetesini Kaymakam SEYMAN'a sundular.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan afiş/cümle yarışmasında ilçe çapında  birinci olan Müberra Yıldız   İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından ödüllendirildi.

Ock

İlçemizde düzenlenen 112 acil durum bilgilendirmesi 112 tanıtım personelleri tarafından yapılmış olup okulumuz afet hazırlık kulübü öğretmenlerince  ( SİBEL YİĞİT, ALİ YİĞİT ) öğrencilere 112 acil durum klavuzu dağıtılmıştır.

Ock

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve GaziEmet Ortaokulu olarak 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoyu anma haftası için İstiklal Marşını güzel okuma yarışması yapılmıştır. Yarışma sonucunda Gazi Emet Ortaokulu öğrencimiz Münevver Sena  KARADUMAN 1.olmuştur.

Kas

3-9 KASIM Organ Bağışı Haftası programı Fen bilimleri Öğretmeni Sevilay MEŞE ve İngilizce Öğretmeni Nur Damla BÖRCEK öncülüğünde Bilim-Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencilerimiz tarafından hazırlanarak tüm öğrencilerimize sunuldu. Haftayla ilgili etkinlik panomuz da güncellendi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI İLÇE TÖRENİNE KATILIM SAĞLAYARAK COŞKUYLA KUTLADIK. YAŞASIN CUMHURİYET!

Kas

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan BAŞYİĞİT , beraberinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa TOPUZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal ŞEN ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. İdareci ve öğretmenlerimizle toplantı yaptıktan sonra sınıflarımızı da ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz.