Kas

100. Yıl etkinlikleri ve ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmenleri Sezer CİVELEK ve Hatice GÜNDÜZ tarafından hazırlanan  Cumhuriyet Şiirleri dinletisi ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ragıp CEYLAN tarafından hazırlanan Kurtuluş ve Cumhuriyet Kahramanları gösterisi ilçemiz GaziKemal İlkokulu çok amaçlı salonunda ilçe protokolü ve okulların katılımıyla yapıldı. Emeği geçen öğretmen,öğrenci,personel ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Emet Kaymakamı Sayın Furkan SEYMAN okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımız velilerimizin yoğun katılımıyla ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal ŞEN 'in katılımlarıyla gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz velilerimize rol model ebeveyn olmak ve eğitim sürecinde ailenin çocuk üzerindeki etkisi konularında bilgiler verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

17 Ekim 2023 Salı Günü okulumuz konferans salonunda saat 14.30'da Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılmalarını önemle rica ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe KISA tarafından okul duvarımıza Türkiye Yüzyılı temalı bir görsel çizildi. Bu güzel çalışma için kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, Beden Eğitimi Öğretmeni Yasin PEKER koordinasyonunda, öğrencilerimiz arasında Cumhuriyet Koşusu temasıyla yarışma düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe KISA koordinasyonunda, öğrencilerimiz arasında  '' Benim Gözümden Cumhuriyet'' temasıyla ödüllü resim yarışması düzenlendi.

Ekm

Öğrencilerimize İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri Fahrettin DEMİR ve Şakir SİPAHİ tarafından trafik ve trafikte yaya-yolcu güvenliği konulu eğitim verildi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Kodlama Haftası Etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Göknur ÜSTÜN ile öğrencilerimiz arduino ile led yakma ve kodlama çalışmaları yaptılar.

Ekm

Fen Bilimleri derslerinde öğrencilerimiz model çalışmaları yaparak bilim öğreniyor. 5. Sınıflar Dünya-Güneş- Ay Modelleri, 6. Sınıflar İskelet Sistemi Modelleri, 7. Sınıflar Uzay Teknolojisi Modelleri ve 8. Sınıflar DNA Modelleri ile hem öğreniyor hem eğleniyorlar. Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz Sevilay MEŞE, Esma TUNCER ve Deniz MACİT öğrencilerin çalışmalarının yıl sonunda sergide yer almasını planladıklarını ,her ünitede bu tarz etkinlikleri yapacaklarını söylediler.

Ekm

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayşe KISA, 6. sınıf öğrencilerimizle birlikte kitap resmi olarak kullanılan minyatürleri inceleyip hayal güçleriyle birleştirerek güzel çalışmalar yaptılar. Yıl sonu sergisinde de sergilenecek olan bu güzel minyatür eserleri için kendilerini kutluyoruz.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri, Okul Müdürü Ahmet YILDIRIM ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Adem GÜNDÜZ ile birlikte İlçe Şehitliğine ziyarette bulundular.

Ekm

Okulumuzda ÇEDES projesi kapsamında 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü programı yapıldı. Öğrencilerimize ''Yaratılanları Yaratandan Ötürü Sevmek'' temasıyla farkındalık kazandırmak amacıyla yapılan programın yanında Zeynep KAZAN öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tarafından etkinlik panosu da oluşturuldu. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Cemile KALKAN ve Ayşe YEL SİPAHİ ile birlikte ÇEDES Projesi kapsamında 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri yaparak hayvan sevgisiyle ilgili mesajlar hazırladılar. Bu duyarlılıkları ve anlamlı etkinlikleri için kendilerini kutluyoruz.

Ekm

26 Eylül Salı Günü okulumuz çok amaçlı salonunda ÇEDES Projesi ve Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizin hazırladıkları Mevlid Kandili programı yapıldı. Öğrencilerimiz Hz. Muhammed ( S.A.V.) ile ilgili şiirler okuyup Peygamber Efendimizin Hayatını anlattılar. İlçemiz Müftülüğü Vaizimiz İsmail Hakkı GÜL'ün İman ve İstikamet ile Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği Mevlid Kandilinin önemine dair söyleşi ve sohbetleriyle eşlik ettiği programın ardından bir hayırseverimiz tarafından tüm öğrencilerimize kandil simidi ikramında bulunuldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kandilimiz Mübarek Olsun.